Fermentista
Over fermentatie: gefermenteerde groenten, komboecha, melkkefir, waterkefir, jun, zuurdesem en nog veel meer.
Navigatie
Home
Over fermentatie
Voordelen
Basisprincipes
Zout
Veelgestelde vragen
Recepten
Drinken
Groenten
Condimenten
zout
Yield :
1 liter
Curtido
Yield :
1 liter
Zuurkool
Chilisaus
Kooktijd:
10 Min
Uienringen
Yield :
+/- 0,75 liter
Salsa!
Waarom zou je aardappelen fermenteren?
Yield :
1
Pittige ananas
Spinazie, citroen, knoflook
Yield :
+/- 750 ml
Komboechamosterd
Blauwe tenen
Over Saskia
Fermentista in hart en nieren. De wereld van fermentatie is eindeloos. Dat brengt andere structuren, nieuwe smaken en geuren. Proeven en leren? Mail me voor meer info.
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor mail met meer inspiratie.