Een spannende kaart met gefermenteerde ingrediënten

Wil je als chef, horeca-ondernemer, cateraar of menu-ontwikkelaar de gerechten op de kaart van je café, restaurant of andere horecagelegenheid extra onderscheiden met gefermenteerde ingrediënten of producten? Bijvoorbeeld door de toevoeging van pittige kimchi of gefermenteerde knoflook als spannende smaakmaker? Of zou je natto of tempeh van lokale bonen willen serveren? Of een gerecht ontwikkelen waarvoor je een bijzondere miso gebruikt? Of met gefermenteerde groenten fraai, smakelijk en boordevol voedingsstoffen de borden opmaken? Of gefermenteerde aardappelen gebruiken voor échte frieten?

Verken de mogelijkheden

Ik bespreek graag wat er zoal mogelijk is en kan je natuurlijk ook laten proeven! Bel gerust +31(0)614672152 of vul hieronder even het contactformulier in. Dan laat ik snel wat van me horen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Ik werk graag met lokale producten, onbewerkt, onbespoten en biologisch. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, ook bij andere aspecten van het productieproces.

Contact

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Bedrijf:

Telefoonnummer:*

Opmerking of vraag:*


* Verplicht veld